عنوان خبر :  آیین تکریم و معارفه مدیر دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

آیین تکریم از مهندس ملاحسینی، و معارفه دکتر حسین محمدی به سمت مدیر دانشجویی با حضور دکتر حاجی‌بگلو، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسینعلی‌زاده، معاون دانشجویی و جمعی از کارکنان حوزه معاونت دانشجویی، یکشنبه، بیست‌وششم فروردین ماه در سالن اندیشه دانشگاه برگزار شد.

در این آیین دکتر حسینعلی‌زاده، معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دوران ۱۰ ساله مدیریت مهندس ملاحسینی، برای دکتر محمدی در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

سپس مهندس ملاحسینی با قدردانی از تلاش همه همکاران در مجموعه معاونت دانشجویی دانشگاه، به ارائه گزارش مختصری از مجموعه اقدامات انجام گرفته در دوره مدیریتی خود پرداخت.

دکتر محمدی نیز ضمن تشکر از اعتماد ریاست دانشگاه و معاون دانشجویی دانشگاه به وی گفت: امیدوارم در این سمت بتوانم برای دانشجویان و دانشگاه منشأ اثر باشم.

گفتنی است در پایان حکم مدیریت دانشجویی به دکتر محمدی اعطا و با اهدا لوح و هدایایی از زحمات مهندس ملاحسینی تقدیر به عمل آمد.

تاریخ ارسال خبر :   27 فروردین 1403 - 13:12    |     تعداد بازدید :   303
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- تکریم و معارفه- مدیر دانشجویی